18. 5. 2018

Len trochu pozitívne

Je skoro ráno. Teda, nie úplne skoro, niečo po siedmej. Bumpkin práve vstal a hneď sa pýta, čo ideme fotiť. Chudák, má tak trochu traumu zo včerajšieho rána, pretože som ho hneď schytila a nútila cvakať ostošesť. Tak, mohla by som aj sama so statívom, ale takto mi to príde kus pohodlnejšie.
Úprimne, ešte ho musím trochu potrénovať, lebo tie fotky sú také kadejaké. Alebo, že by to bolo mnou? Nehádam sa, je to viac než pravdepodobné.

Včera som po dňoch voľna, začala pracovať. Dokončila pár vecí, ktoré boli v šuplíku, nahodila ich na sashe, pochytala skicáre a bol večer. Už som to raz vo svojom vlogu spomínala, že dni letia tak rýchlo, až mám z toho strach. Kto vymyslel čas...? (jaj vlastne, ja to viem, pána Čas a jeho sovu domácu, som tiež včera dokreslila, stále na mňa robil tik-tak-tak-tik)

Na stole mi leží kniha, ktorú som počas voľna začala čítať. Je to tom, ako sa zbaviť negatívnych energií, ako ich liečiť nielen u seba ale aj u druhých ľudí. Koncept pozitívneho sa mi vždy veľmi páčil a udržať myseľ pozitívnu je ťažké. No pokiaľ sa z toho stane zvyk, rutina, dá sa to úplne jednoducho. Aspoň tak to všetci píšu a hovoria. Verím im ozaj.
A tak listujem stranu za stranou a hovorím si, že veľa vecí som zabudla, obišla a veľa vecí je pritom tak jednoduchých a tak prostých.
Pestovať pozitívne je to isté, ako pestovať kvetiny. A tým sa u mňa momentálne celkom darí...
Keď tú knihu dočítam, určite vám sem čo- to napíšem. Zatiaľ len svoje fotky zo včera prikladám...





4 komentáre:

  1. Ten skicář. ♥ ♥ A vlastně všechno. ♥ ♥ ♥
    Držím palce, ať ti to s pozitivní myslí vyjde. Já mám někdy pocit, že kdybych se naladila celkově pozitivně, už to nebudu ani já :D, ale na druhou stranu, proč si pořád znepříjemňovat ty naše chvíle. Čas jsme si vymysleli, ale kontrolu převzal nad námi on sám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hm, ono ani tak nejde o to, že byť stále pozitívne naladený, ale ja napríklad podlieham negatívam iných ľudí, ktoré niekedy na seba beriem a chvíľu mi trvá, kým to spracujem. Kedysi to tiež tak bolo, ale akosi som to vedela skôr zo seba zhodiť, šlo to omnoho ľahšie. toto beriem ako malú zastávku, opäť sa niečo podučiť ♥

      Odstrániť
  2. Snové:-) Aj Vy:-)
    A čo je s domčekom, mala som starosť, aj sme odoslali vtedy podporu...?
    Alena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, zatiaľ sme s novými múrmi, ale vnútro je na hrubo- len múry a sanita, rovnako chýba ešte fasáda :) To máme na pláne tento rok,ak pôjde všetko ako má ♥ Kľudne sledujte môj youtube kanál- tam sa domček, často mihne :)

      Odstrániť