7. 10. 2019

Od posleného príspevku

Niečo som hľadala na internete. Poznáte to, zadáte si nejaké to heslo, slovo, tam- do toho riadku, uprostred bielej obrazovky s farebným nápisom Google, a vyhľadá vám stránky rôzneho druhu. Niektoré vás lákajú farebnou reklamou, a iné vás úplne popletú, pretože -toto a ono -ste vôbec nehľadali.... A nie, ani si neprosíte urobiť si test čím ste boli v minulom živote. Internet je jedno veľké klbko. Mne sa to neho zamotali nohy a potkla som sa o túto stránku. O moju stránku. O môj blog. O mňa samú...

*
Nechce sa mi veriť, že som tu od roku 2018 nebola a nepridala ani jeden článok. Ani jeden odsek myšlienok, ktoré som tak rada upratovala. Rada triedila a rada spomínala na okamihy svojho života.
Mám pocit, že bolo toho toľko veľa, čo som sem mohla napísať. Toľko pocitov a lások, a ja som si to nechala len a len pre seba.
Ukázala som svoje krivé zúbky na instagrame, nezabudla pozdraviť svojich kamoškov...A tieto riadky zívajú prázdnotou. 
Skúsim ich dnes naplniť. Skúsim upratať dôležité veci, ak sa sem za pár rokov vrátim, chcem sa čítať...Sebecky. S láskou.

*
Lások a pocitov za ten viac než rok, bolo naozaj veľa. Vy, ktorí ma sledujete online, o tom viete. No napísané to nikde nemám. Stala som sa skúpa na písanie. Stala som sa vyhladateľná cez google a už neutajím nič.
(Dúfam, že tie nahé fotky, čo som ako mladá posielala Bumpkinovi, ano)

*
Od posledného príspevku som toho stihla naozaj dosť. A teším sa, že si niečo z toho sem odložím. Napríklad to, že
som sa vydala.
Naučila sa ručne tetovať.
Nakreslila som desiatky obrázkov.
A mnoho z nich zahodila.
Spoznala som ľudí
A na niektorých zabudla.

S láskou a pocitmi, je to ťažké.  Pulzujú vo vašom vnútri, no nájsť v nich tie najpravdivejšie a najčistejšie nejde úplne tak jednoducho. Píšem to hlavne preto, že za ten viac než rok, som sa stala Alenkou v ríši citových divov. Už len ten fakt, že som sa vydala, je ten najdivnejší div môjho citového sveta. Pekný div.

*
(Medzi mnou a tebou, 
je tiché miesto,
kde býva naše tajomstvo
Medzi mnou a tebou,
vieme o tom,
že niekedy ružové to nebude.
Medzi mnou a tebou obrovská je diaľka,
a predsa, ak kričím,
ty preskočíš dva brehy,
medzi mnou a tebou.)


Niečo som dnes hľadala na internete. Ale už som zabudla čo to bolo.
A láskou

lucy










2 komentáre: